Egy utas mentette meg a Ryanair egyik gépét

Egy férfi azt állította, hogy bomba van nála. Egy másik férfit meg is ütött. Az utasok egy csoportja rávetette magát, és fogva tartotta, míg a repülő leszállt.

 

                                                                    

A Ryanair légitársaság Malaga-East Midlands közötti járatán tíz perccel a felszállás után tört ki egy kisebb balhé. Az egyik utas elkezdett veszekedni az előtte ülő idős hölggyel, mert szerinte az ülése nem volt jó helyen. Amikor a nő férje megkérte, hogy fejezze be, és viselkedjen normálisan, ököllel arcon ütötte - írja a Daily Mail.

Ekkor még visszaült a helyére, ott cigarettára gyújtott, majd az egyik utas állítása szerint azt mondta, hogy három bomba van nála. Ezt a férfi nem tagadta. A drámai helyzetnek az vetett véget, hogy több utas lefogta a férfit, és addig nem engedte el, míg le nem szálltak East Midlandsen.

A Leicestershire megyei rendőrség a garázda utast a helyszínen őrizetbe vette. A hatóság azt jelentette, hogy az illető részeg volt,csak ezért emelnek majd vádat ellene novemberben.

Forrás: vs.hu

 

Árajánlat kérés

Kérem, válassza ki a terméket a legördülő listából, majd adja meg a mennyiséget

BLOG

Csak a képzelet szabhat határt

Gondold ki, tervezd meg, mi ráillesztjük! Rendezői széked huzatára bármilyen mintát, logót, feliratot ráillesztünk! Hívj, (+3620 325 7602)  vagy érdeklődj az adriengarden@gmail.com elérhetőségen!
Teljes cikk