RÓLUNK

 

Az ADRIEN GARDEN CSOPORT története, a mi történetünk, mely igazi családi történet, aminek korán sincs vége. Vállalkozásaink gyökerét két nagyszerű ötlet és 3 tehetséges fiatal adja, akik 2011-ben úgy döntöttek olyan termékekkel lépnek a piacra, amelyek elkészítése nemcsak saját maguk számára jelent örömet, hanem a termékek vásárlóit, használóit is boldoggá teszik. Az ADRIEN GARDEN CSOPORT által készített összecsukható, keményfa bútorok, vagy a CSILLAGVIRÁG KÉZMŰVES MŰHELY által kézzel faragott és festett házszámtáblák minden példánya egy kis részletében mi vagyunk. Mi, akik alakítjuk, formáljuk azokat és végigkísérjük az útjukat új gazdáik megérkezéséig. Talán ez az oka annak, hogy termékeink minősége és ár/érték aránya a hasonló termékekéhez képest kimagasló, garanciánk pedig igazi biztosíték a mindenki számára.

Mi, az ADRIEN GARDEN CSOPORT  büszkék vagyunk arra, hogy értékeink nemcsak saját közösségünkben, hanem ügyfeleink közösségeiben is fontosak, így dolgozhatunk együtt több, neves filmstúdióval, reklámügynökséggel, országos és nemzetközi rendezvény, valamint fesztivál, sportesemény szervetőjével, népszerű hotelekkel, önkormányzatokkal, alapítványokkal, ismert éttermekkel.

Keressen minket bizalommal, hogy megmutathassun Önnek is értékeinket!

 

 

Árajánlat kérés

Kérem, válassza ki a terméket a legördülő listából, majd adja meg a mennyiséget

BLOG

Csak a képzelet szabhat határt

Gondold ki, tervezd meg, mi ráillesztjük! Rendezői széked huzatára bármilyen mintát, logót, feliratot ráillesztünk! Hívj, (+3620 325 7602)  vagy érdeklődj az adriengarden@gmail.com elérhetőségen!
Teljes cikk